Alsó tagozat

Blocks

Kurzuskönyvek

YOUNG STARS

Az angoltanulás szórakoztató is lehet! Az angol nyelv elmélyítéséhez, a sorozatban elérhető változatos feladatokat imádni fogják a diákok, és ennek segítségével az angoltanulás kis sztárjaivá válhatnak.

SMART JUNIOR

A Smart Junior kurzuskönyv-sorozatot a tanárok és a diákok egyaránt szeretik. A jól felépített modulok bővelkednek dalokkal, színdarabokkal, képregényekkel, kultúrák és tantervek közötti információkkal és sok-sok szórakoztató feladattal.

GET SMART PLUS

A Get Smart Plus az ambiciózusabb nyelvtanulók és már a fiatalabb korosztály számára is különféle élvezetes feladatok révén, mélyrehatóan fejleszti az idegen nyelvi kommunikációt.

TOP STARS

Top Stars is a primary course that takes students from Beginner to the B1 level with careful consideration of students' particular needs at each stage.

 

Nem biztos benne?

Számos tankönyvünk van, amelyik alkalmas az általános iskolai alsó tagozatos tanulók oktatására. A legjobb választás elsősorban attól függ, hogy a diákok mikor kezdenek angolt tanulni, és persze az órák számától. Az egyes iskolák között rengeteg különbség lehet, ezért az alábbi ajánlásokat általános irányelvként kell tekinteni.

Kiegészítő kiadványok

PRIMARY READERS

A Primary readers hat, gondosan osztályozott nyelvi szintet tartalmaz, amelyek a 6–12 éves tanulókat célozzák meg. Ezek a szeretnivaló novellák a szöveg mellett színes illusztrációkat is tartalmaznak, amelyek élvezetessé és tanító jellegűvé teszik az olvasást.

GO STARTERS / GO MOVERS / GO FLYERS

Ez a színes sorozat nem csak extra angol gyakorlatot nyújt, hanem nagyon hasznos arra is, hogy felkészítse a diákokat az országos kompetencia felmérésre.

INTERNATIONAL PRIMARY SCIENCE

Ebben az angolul tanulók számára készült sorozatban a diákok aktívan részt vesznek a tudomány megismerésében, és megértik a körülöttük lévő világot. A leckék sok kommunikációs gyakorlatot és számtalan szórakoztató egyéb feladatot tartalmaznak.

DIGITAL KIDS

Az informatika tanítása a legideálisabb tantárgy arra, hogy angolul oktassák. A Digital Kids a számítógépek alapjaival és az általánosan használt programokkal foglalkozik. A sorozathoz kapcsolódó online támogatással nem kell informatika-szakértőnek lennie ahhoz, hogy ebből a sorozatból taníthasson.

ELT SKILLS

Az ELT Skills egy olyan online program, amely online gyakorlatokkal, videókkal és olvasmányokkal rendelkezik, és bármelyik tankönyv mellett használható. A kitöltött feladatokat a rendszer automatikusan kijavítja, és az eredményeket különféle jelentések segítségével mutatja be a tanári felületen.