Felső tagozat

Blocks

Kurzuskönyvek

ENTER THE PORTAL

Az Enter The Portal-t kifejezetten a 2020-as NAT követelményei alapján alkották meg. Nagy hangsúlyt fektet a készségek fejlesztésére, valamint a hallás utáni nyelvtani feladatokra, továbbá extra gyakorlatokkal, videóanyagokkal és sok-sok szórakoztató feladattal tették érdekessé a sorozatot.

FULL BLAST PLUS

A sorozat kötetei segítségével erős B2 szint elérése lehetséges. A Full Blast Plus az ambiciózusabb nyelvtanulók számára készült, amely lehetővé teszi számukra, hogy folyékonyan, pontosan és magabiztosan kommunikáljanak modern világunkban.

GET TO THE TOP REVISED EDITION

A Get to the Top a tanárok és a diákok körében is egy igen népszerű sorozat. Különlegessége, hogy a kommunikációt egyesíti a speciális „Top Skills” órákkal, amelyek szilárd nyelvtani háttértámogatással, és hatalmas mennyiségű extra nyelvtani gyakorlattal rendelkeznek.

GET TO THE TOP PLUS

Get to the Top is an old favourite at many schools. The focus is on communication with a solid grammatical background.

Nem biztos benne

Számos sorozatunk érhető el az általános iskola felső tagozatai számára. A legjobb választás attól függ, hogy a tanulóknak hány órás keretben, milyen szintet kell elérniük a 8. osztály végéig. Felhívjuk azonban a figyelmet, hogy a NAT 2020 szerint a diákoknak el kell érniük legalább az A2-es szintet.

Kiegészítő kiadványok

GO STARTERS / GO MOVERS / GO FLYERS

Ez a színes sorozat nem csak extra angol gyakorlatot nyújt, hanem nagyon hasznos arra is, hogy felkészítse a diákokat az országos kompetencia felmérésre.

NEW PLUS

A New Plus a készségek fejlesztését szolgálja. A Beginner szinttől Upper-Intermadiate-ig érhető el. A könyvek a négy kommunikációs készséget és alkészséget gondosan fejlesztik különböző, érdekes témákon keresztül.

FULL BLAST PLUS GRAMMAR

A Full Blast Plus grammar egy négyszintű nyelvtani sorozat, amely a Full Blast Plus tankönyvek tananyagát követi, de bármely más tankönyvvel is jól használható.

PRIMARY READERS

A Primary readers hat, gondosan osztályozott nyelvi szintet tartalmaz, amelyek a 6–12 éves tanulókat célozzák meg. Ezek a szeretnivaló novellák a szöveg mellett színes illusztrációkat is tartalmaznak, amelyek élvezetessé és tanító jellegűvé teszik az olvasást.

TOP READERS

Az olyan klasszikusokkal, mint a „A vihar” és az eredeti történetekkel, például a „Lisa New Yorkban”, minden nyelvtanuló találhat olyan könyvet, amely megfelel érdeklődésének. Audióval és extra gyakorlatokkal ezek az olvasmányok nagyszerű nyelvi gyakorlatot biztosítanak.

GRADED READERS

Ez az ötszintű sorozat (Beginner-től Upper-Intermediate-ig) klasszikus és eredeti történetek kombinációja. Az audióval együtt a történetek nem csak élvezetesek, de tanító jellegűek is.

INTERNATIONAL PRIMARY SCIENCE

Ebben az angolul tanulók számára készült sorozatban a diákok aktívan részt vesznek a tudomány megismerésében, és megértik a körülöttük lévő világot. A leckék sok kommunikációs gyakorlatot és számtalan szórakoztató egyéb feladatot tartalmaznak.

DIGITAL TEENS

Ez a díjnyertes sorozat lehetővé teszi a tizenévesek számára, hogy gyakorlati feladatok révén megismerkedjenek az informatika számos aspektusával (pl. Webdesign, robotika, kódolás), mindezt rengeteg online anyaggal megtámogatva.

ELT SKILLS

Az ELT Skills egy olyan online program, amely online gyakorlatokkal, videókkal és olvasmányokkal rendelkezik, és bármelyik tankönyv mellett használható. A kitöltött feladatokat a rendszer automatikusan kijavítja, és az eredményeket különféle jelentések segítségével mutatja be a tanári felületen.