Kiegészítő kiadványok

Blocks

Készségfejlesztők / Nyelvtan

NEW PLUS

A New Plus a készségek fejlesztését szolgálja. A Beginner szinttől Upper-Intermadiate-ig érhető el. A könyvek a négy kommunikációs készséget és alkészséget gondosan fejlesztik különböző, érdekes témákon keresztül.

GRAMMAR & VOCABULARY PRACTICE

Ahogy a cím is sugallja, ez a sorozat extra nyelvtani és szókincsgyakorlatot biztosít B1 és B2 szinten. A könyvben lévő különféle magyarázatok és gyakorlatok miatt ezek a könyvek különösen hasznosak a vizsgákra való felkészülés során.

LIVE ENGLISH GRAMMAR

A Live English Grammar kezdőtől a középhaladóig egy négyszintű nyelvtani sorozat, amely innovatív megközelítést alkalmaz a nyelvtan bemutatásában és gyakorlásában, ezáltal lehetővé teszi a tanulók számára, hogy ezt természetes módon elsajátítsák.

USE OF ENGLISH B2

A Use of English B2 használatával szisztematikusan sajátítható el a nyelvtan és a szókincs, és segíti a nyelvtanulókat minden olyan készség fejlesztésében, amely a sikeres vizsgához szükséges.

FULL BLAST PLUS GRAMMAR

A Full Blast Plus grammar egy négyszintű nyelvtani sorozat, amely a Full Blast Plus tankönyvek tananyagát követi, de bármely más tankönyvvel is jól használható.

Vizsgafelkészítők

GO STARTERS / GO MOVERS / GO FLYERS

Ez a színes sorozat nem csak extra angol gyakorlatot nyújt, hanem nagyon hasznos arra is, hogy felkészítse a diákokat az országos kompetencia felmérésre.

USE OF ENGLISH B2

A Use of English B2 használatával szisztematikusan sajátítható el a nyelvtan és a szókincs, és segíti a nyelvtanulókat minden olyan készség fejlesztésében, amely a sikeres vizsgához szükséges.

MATURA LEADER (PLUS)

Minden vizsgatémával és altémával szókincsgyakorlatokon, olvasási, hallgatási, beszéd - és írási feladatokon keresztül foglalkozik. A Matura Leader (Plus) nagyszerű módja bármely B1 vagy B2 vizsga felkészülésének.

Maths/ICT/Science

DIGITAL KIDS

Az informatika tanítása a legideálisabb tantárgy arra, hogy angolul oktassák. A Digital Kids a számítógépek alapjaival és az általánosan használt programokkal foglalkozik. A sorozathoz kapcsolódó online támogatással nem kell informatika-szakértőnek lennie ahhoz, hogy ebből a sorozatból taníthasson.

DIGITAL TEENS

Ez a díjnyertes sorozat lehetővé teszi a tizenévesek számára, hogy gyakorlati feladatok révén megismerkedjenek az informatika számos aspektusával (pl. Webdesign, robotika, kódolás), mindezt rengeteg online anyaggal megtámogatva.

INTERNATIONAL PRIMARY MATHS

Ez a színes sorozat a cambridge-i tanterv keretrendszere alapján lehetővé teszi a diákok számára a matematikai fogalmak megismerését. E sorozat kiemelt figyelmet fordít a kommunikációra és a differenciálásra.

INTERNATIONAL PRIMARY SCIENCE

Ebben az angolul tanulók számára készült sorozatban a diákok aktívan részt vesznek a tudomány megismerésében, és megértik a körülöttük lévő világot. A leckék sok kommunikációs gyakorlatot és számtalan szórakoztató egyéb feladatot tartalmaznak.