Középiskola és felnőtt

Blocks

Kurzuskönyvek

PIONEER

A módszertan legújabb fejlesztéseit felhasználva ez a sorozat arra ösztönzi a diákokat, hogy megtanuljanak hatékonyan angolul kommunikálni. A munkafüzetben szereplő extra nyelvtani gyakorlattal együtt a nyelvtanulók elérhetik az erős C1 + szintet

THE ENGLISH HUB

Az English Hub világosan és egyértelműen, könnyen érthető feladatokon és dinamikus leckéken keresztül mutatja be az angol nyelvet. Az angol egyértelmű és vilagos bemutatása miatt a sorozat kifejezetten alkalmas a szakiskolák számára.

TRAVELLER PLUS

Mindenki régi kedvenc sorozatát frissítették a modern nyelvtanítás érdekében. Extra nyelvtani gyakorlatokkal és videókkal, érdekes szöveggel és élethű párbeszédekkel rendelkezik, amelyek bemutatják az igazi beszélt angolt. A tanulók és a tanárok egyaránt élvezni fogják ezt a sorozatot.

MATURA LEADER (PLUS)

Minden vizsgatémával és altémával szókincsgyakorlatokon, olvasási, hallgatási, beszéd - és írási feladatokon keresztül foglalkozik. A Matura Leader (Plus) nagyszerű módja bármely B1 vagy B2 vizsga felkészülésének.

Nem biztos benne

A középiskolás diákok számára nem csak az a kérdés, hogy melyik tankönyvet/tankönyveket használják, hanem az is, hogy mely szinteket. Ez attól függ, hogy mennyit tanultak angolul az általános iskolában, és mit szeretnének elérni. A NAT 2020 kimondja, hogy a diákoknak el kell érniük a B2-t, a középszintű érettségi vizsga minimális követelményével.

 

Kiegészítő kiadványok

LIVE ENGLISH GRAMMAR

A Live English Grammar kezdőtől a középhaladóig egy négyszintű nyelvtani sorozat, amely innovatív megközelítést alkalmaz a nyelvtan bemutatásában és gyakorlásában, ezáltal lehetővé teszi a tanulók számára, hogy ezt természetes módon elsajátítsák.

NEW PLUS

A New Plus a készségek fejlesztését szolgálja. A Beginner szinttől Upper-Intermadiate-ig érhető el. A könyvek a négy kommunikációs készséget és alkészséget gondosan fejlesztik különböző, érdekes témákon keresztül.

USE OF ENGLISH B2

A Use of English B2 használatával szisztematikusan sajátítható el a nyelvtan és a szókincs, és segíti a nyelvtanulókat minden olyan készség fejlesztésében, amely a sikeres vizsgához szükséges.

GRAMMAR & VOCABULARY PRACTICE

Ahogy a cím is sugallja, ez a sorozat extra nyelvtani és szókincsgyakorlatot biztosít B1 és B2 szinten. A könyvben lévő különféle magyarázatok és gyakorlatok miatt ezek a könyvek különösen hasznosak a vizsgákra való felkészülés során.

TOP READERS

Az olyan klasszikusokkal, mint a „A vihar” és az eredeti történetekkel, például a „Lisa New Yorkban”, minden nyelvtanuló találhat olyan könyvet, amely megfelel érdeklődésének. Audióval és extra gyakorlatokkal ezek az olvasmányok nagyszerű nyelvi gyakorlatot biztosítanak.

GRADED READERS

Ez az ötszintű sorozat (Beginner-től Upper-Intermediate-ig) klasszikus és eredeti történetek kombinációja. Az audióval együtt a történetek nem csak élvezetesek, de tanító jellegűek is.

DIGITAL TEENS

Ez a díjnyertes sorozat lehetővé teszi a tizenévesek számára, hogy gyakorlati feladatok révén megismerkedjenek az informatika számos aspektusával (pl. Webdesign, robotika, kódolás), mindezt rengeteg online anyaggal megtámogatva.

ELT SKILLS

Az ELT Skills egy olyan online program, amely online gyakorlatokkal, videókkal és olvasmányokkal rendelkezik, és bármelyik tankönyv mellett használható. A kitöltött feladatokat a rendszer automatikusan kijavítja, és az eredményeket különféle jelentések segítségével mutatja be a tanári felületen.